تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
انبه را همراه با آب كمپوت در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بنماری حل كنید تا ژلاتین حل شود. سپس محلول ژلاتین را به انبه بیفزائید و مخلوط كنید. حالا ماست،خامه و توتفرنگی را نیز درون این مخلوط بریزید و آن را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.
اكنون مرنگ را، داخل قالب كمربندی به قطر 23 سانتیمتر بگذارید. مایهی فراهم كرده را از فریزر درآورید و قدری هم بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را روی مرنگ بریزید. اینك دسر را 1 ساعت دیگر، در فریزر نگه دارید و برای پذیرائی، با پودر شكر و توتفرنگی بیارائید.
روش تهیهی مرنگ: فر را با دمای 150 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روی آن، دایرهای به قطر 21سانتیمتر بكشید، كاغذ را برگردانید و روی كاغذ را چرب كنید. حالا سفیدهی تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اكنون شكر را كم كم بیفزائید و مرنگ را پیوسته هم بزنید. سپس وانیلین را بیفزائید و مایهی به دست آمده را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید. سپس مایه مرنگ را به شكل دورانی، در دایرهی رسم شده بریزید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در فر بپزید.
یادآوری: چنانچه از انبهی تازه استفاده میكنید، 100 گرم شكر و 100 میلیلیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آنگاه شربت را بجوشانید تا اندكی غلیظ شود. سپس شربت را به انبه بیفزائید و پوره كنید