تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
شیر، آب و شكر را در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت اندكی خنك شود.
حالا كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس دانهی صنوبر و سمولینا را به آن بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
اكنون شربت ولرم را روی آن بریزید و پیوسته هم بزنید تا شربت كاملاً با سمولینا مخلوط شود. اینك حلوا را از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه كنار بگذارید.
آنگاه كاسهی كوچكی را بردارید و هر بار اندكی از حلوا را در كاسه بریزید و خوب بفشارید.
سپس آن را در بشقاب مناسبی برگردانید، شیرهی انگور را رویش بریزید و اندكی دارچین بپاشید و میل كنید.
یادآوری: (semolina) دانههای نسبتاً درشتی است كه از تصفیه كردن گندم دوروم (durum wheat) آسیاب كرده، به دست میآید و بیشتر برای تهیهی پاستا به كار میرود.
سمولینا كلمهی ایتالیائیست كه ریشه در زبان لاتین دارد.