تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را در قالبهای تارتلت پهن كنید، رویشان را با كاغذ روغنی و لوبیا بپوشانید و در سینی فر بچینید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه تارتلتها را بپزید.
سپس كاغذ و لوبیا را بردارید و 10 دقیقه دیگر نان تارت را بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك تارتلتها را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند.
حالا كرم را بین آنها تقسیم كنید و با انواع میوه بیارائید. آنگاه تارتلتهای كرمدار میوه را در جعبه مناسبی بچینید و در سبد پیكنیك قرار دهید.
روش تهیه كرم: تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا سبك و غلیظ شود. آنگاه آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر را بجوشانید و كمكم درون مایه تخممرغی بریزید.
حالا آن را به ظرف شیر برگردانید و روی اجاق بگذارید. اكنون ورقههای ژلاتین را درون كرم بریزید و پیوسته هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.
روی كرم را بپوشانید و همینكه خنك شد، تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید.