آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
داخل یک ظرف گود را با سلفون بپوشانید.
آنگاه نان رولت را به نوارهایی به عرض 5 سانتیمتر برش دهید و ظرف را با آن بپوشانید.
سپس نیمی از خامه همزده و فرم گرفته را روی نان رولت بمالید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.
حالا کرم گاناش را روی نان رولت بریزید و شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.
اکنون با باقیمانده خامه ظرف را پر کنید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.
اینک روی ظرف سلفون بکشید و زوکوتو را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
آنگاه زوکوتو را روی پنجره سیمی برگردانید و زیر پنجره، سینی بگذارید.
سپس کرم گاناش روان را رویش بریزید و صبر کنید تا اضافیهای کرم از اطراف دسر بریزید.
حالا زوکوتو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه کرم گاناش میانی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
همینکه خامه از کنارههای ظرف شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.
سپس روی کرم را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم گاناش روان
خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.
همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.
یادآوری
برای تهیه رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.