طرز تهیه :
شیر را با شكر مخلوط كرده، هم بزنید تا شكر در شیر حل شود. ماست و خامه را اضافه نمایید و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شود. پودر ژلاتین را با یک سوم پیمانه آب سرد مخلوط نموده و روی بخار آب جوش قرار دهید تا به طریقه بنماری ژلاتین كاملا حل شود. سپس آن را همراه با وانیل به مخلوط بالا اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. تكههای آناناس و خلال پسته را نیز اضافه نمایید و مخلوط را در ظرف دسر ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۶ ساعت قرار دهید تا كرم بسته شود. سپس كرم را در ظرف برگردانید و با آناناس یا انگور و برگ نعناع تزیین نمایید.