Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

کرم پرتقال

کرم پرتقال

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آب 220 میلی لیتر

 

شکر 1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

ژلاتین 4 ورق

 

آب پرتقال 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس ورقه‌های ژلاتین را در آب پرتقال بخیسانید و همینکه نرم شدند، آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا شربت را کم‌کم به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و بعد ژلاتین و آب پرتقال را بیفزائید . اکنون بگذارید این مایه اندکی خنک شود و بعد آن را در 4 قالب به گنجایش 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه) بریزید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملا ببندد.

 

برچسب ها: دسرانواع کرمکرم پرتقالکرم پرتقالیکرم ها تعداد بازديد: 1446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است