آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه زرده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس ورقههای ژلاتین را در آب پرتقال بخیسانید و همینکه نرم شدند، آن را به روش بنماری حل کنید.
حالا شربت را کمکم به زرده تخممرغها بیفزائید و بعد ژلاتین و آب پرتقال را بیفزائید . اکنون بگذارید این مایه اندکی خنک شود و بعد آن را در 4 قالب به گنجایش 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه) بریزید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملا ببندد.