آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب نسوز مناسب سرو را به قطر 20 سانتیمتر اندکی چرب کنید.
آنگاه ریواس، توت فرنگی، شکر قهوهای، آرد ذرت، وانیلین و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.
حالا مخلوط ریواس و توت فرنگی را در قالب نسوز بریزید و بعد مواد رویه را رویش بپاشید.
اکنون دسر را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
یادآوری
میتوانید این دسر را همچنان که گرم است، با بستنی میل کنید.
روش تهیه مواد رویه
آرد، شکر قهوهای، نمک، کره، گردو و جو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا این مخلوط به شکل خرده نان درآید.