آشپزباشی - آرزو گنجی
آرد برنج، نشاسته ذرت، شکر، شیر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.
آنگاه مایه را از روی حرارت بردارید و دو قسمت کنید.
سپس یک قسمت را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و قسمت دیگر را با تخم شربتی که در آب جوش خیساندهاید، مخلوط کنید.
حالا آن را در لیوانها روی لایه قبلی بریزید و در یخچال بگذارید.
اکنون مایه رویه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت و آب نارنگی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، این مایه را نیز در لیوانها روی لایههای قبلی بریزید.
اینک دسر را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.