Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

دسر 3رنگ نارنگی

دسر 3رنگ نارنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٦-٨ نفر

آرد برنج   2 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت   1 قاشق سوپخوری

شکر  80 گرم

شیر  350 میلی‌لیتر

وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم شربتی  1 قاشق سوپخوری

آب جوش  60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

مواد لازم رویه

شکر  50 گرم

نشاسته ذرت  2 قاشق سوپخوری

آب نارنگی  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی - آرزو گنجی

آرد برنج، نشاسته ذرت، شکر، شیر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.

آن‌گاه مایه را از روی حرارت بردارید و دو قسمت کنید.

سپس یک قسمت را در لیوان‌‌های مناسب پذیرائی بریزید و قسمت دیگر را با تخم شربتی که در آب جوش خیسانده‌اید، مخلوط کنید.

حالا آن را در لیوان‌ها روی لایه قبلی بریزید و در یخچال بگذارید.

اکنون مایه رویه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت و آب نارنگی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، این مایه را نیز در لیوان‌ها روی لایه‌های قبلی بریزید.

اینک دسر را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: دسردسر میوهآشپزباشینارنگیشور و شیریندسر 3رنگ نارنگیدسر نارنگی تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟