تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
آب سیب، آب، شكر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را افزایش دهید و شربت را بجوشانید. سپس پوست گلابیها را بگیرید و دایره كوچكی از ته گلابیها ببرید و داخلشان را خالی كنید.
حالا گلابیها را در شربت قرار دهید و 5 -10 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید. اكنون گلابیها را از شربت در آورید و بگذارید خنك شوند.
هسته خرما را در آورید و خرما را با چنگال له كنید و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. آنگاه داخل گلابیها را با این مخلوط پر كنید و هر یك را وسط كرپ فراهم كرده بگذارید و كرپ را به دور گلابی ببندید.
حالا كرپ گلابی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیه كرپ: آرد، بادام، شكر قهوهای و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط تخممرغ و شیر را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.
رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید. حالا تابه كم عمقی را به قطر 12 سانتیمتر چرب كنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هر بار 3 قاشق سوپخوری از مایه كرپ را در تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مایه پخش شود.
آنگاه كرپ را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته و طلائی رنگ شود.
روش تهیه سس: خامه، شكر قهوهای و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس صاف و یكدست شود. آنگاه آب سیب را بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد.