آشپزباشی - مریم امیری
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند. آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
سپس خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و زرده تخم مرغها را همراه با شکر، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
حالا مخلوط خامه و شیر داغ را بهصورت یک نوار باریک، به مخلوط زرده تخممرغ بیفزائید و همچنان با همزن برقی بزنید (به مدت 5 دقیقه).
اکنون مایه فراهم کرده را روی حرارت پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود ولی مراقب باشید که نجوشد! اینک محلول ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط کنید و کرم را از روی حرارت بردارید.
حالا پرالین را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و خرد کنید و آن را به کرم خنک شده بیفزائید. سپس خامه و انجیر را اضافه کنید و هم بزنید.
همینکه کرم به غلظت سفیده تخممرغ رسید، آن را در قالب به قطر 10 سانتیمتر بریزید و 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.
روش تهیه پرالین: سینی شیرینیپزی را چرب کند و پرک بادام را در سینی بریزید. آنگاه آب، شکر و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا کارامل شود. حالا کارامل را در سینی روی پرک بادام بریزید و بگذارید کاملا خنک و سفت شود.
یادآوری: نان رولت را به اندازة قالب مورد نظر برش دهید و کف قالب قرار دهید. آنگاه باقیمانده رولت را به اندازه محیط و دیواره قالب برش دهید و آن را دور قالب بگذارید. سپس کرم را روی نان رولت بریزید.