آشپزباشی - مریم امیری
ابتدا ژله مغزی را به این ترتیب آماده کنید. آب طالبی، موز و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
آنگاه ژلاتین را بیفزائید و این مخلوط را 3 دقیقه بجوشانید و بعد بگذارید خنک شود. سپس ژله مغزی فراهم کرده را در قالبهای کوچک سلیکونی بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.
اکنون شیر و آب طالبی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر و نشاسته ذرت در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی، هم بزنید و آن را به آرامی به مخلوط شیر بیفزائید.
پس از یک دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده خنک شود.
اینک ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بنماری حل کنید و محلول ژلاتین را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید. پس از آن خامه را بیفزائید و هم بزنید.
حالا نیمی از کرم حاصل را در قالب سلیکونی به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و آن را 3 ساعت در فریزر نگه دارید.
سپس ژله مغزی را از قالب جدا کنید و روی کرم بگذارید و اندکی از باقیمانده کرم را رویش بریزید.
آنگاه کیک را روی کرم بگذارید و دسر را دوباره به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. اینک باقیمانده کرم را در قالب روی کیک بریزید تا قالب پر شود.
حالا دسر را یک شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و بیارائید.