آشپزباشی – سحرسامانی
زردههای تخممرغ را همراه با شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید تا كرمرنگ شود. شیر را بجوشانید و به تدریج به زردههای تخممرغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
حالا ژلاتین حلكرده را به مایهتخممرغی بیفزائید و صبر كنید مخلوط فراهمكرده قدری خنك شود. اكنون خامه را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.
4 قالب به گنجایش 100 میلیلیتر را با روغن مایع چرب كنید و كرم را در آن بریزید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. اینك كرم را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مرطوبی برگردانید و به دلخواه بیارائید و میل كنید.
یادآوری 1: میتوانید كرم فراهم كرده را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و در سه ظرف جداگانه بریزید، آنگاه به یك قسمت 1 قاشق سوپخوری پودر كاكائو، به قسمت دیگر 1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری و به قسمت سوم 1 قاشق سوپخوری زعفران حلكرده اضافه نمائید تا كرم باواروآ را در سه رنگ و طعم داشته باشید.
یادآوری 2: برای برگرداندن كرم، ظرفی را از آب گرم پر كنید و كف قالب را چند ثانیه در آن نگه دارید. سپس به آرامی در ظرف مورد نظر برگردانید.
یادآوری 3: در اینجا روی كرم با ژله میوه تزئین شده است.