آشپزباشی
شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید. آنگاه شكلات را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس صبركنید تا مخلوط خنك شود. حالا خامه را قدری بزنید تا سبك شود. ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و به روش بنماری حل كنید. اكنون ژلاتین، خامه، ماست و وانیلین را به مخلوط شكلات بیفزائید و خوب هم بزنید.
اینك مایه را در قالبهای كوچك و چربكرده بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت یا یك شب، در یخچال نگهدارید تا كرم، كاملاً ببندد. سپس آن را روی ظرف زیبائی برگردانید و در صورت دلخواه، با توپهائی از هندوانه، طالبی و گرمك، تزئین نمائید.