تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
سر و ته آناناس را ببرید و با چاقوی تیزی پوستش را بگیرید. آنگاه آناناس را از درازا برش دهید و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید. حالا کره را آب کنید و عسل، آبلیمو، دارچین و میخک را به آن بیفزائید و این مخلوط را گرم نگه دارید.
سپس برشهای آناناس را به سیخ چوبی بکشید و آن را روی منقل یا گریل کبابی کنید. در این میان، پیوسته از مخلوط کره رویش بمالید تا طلائی رنگ شود. آناناسها را برای پذیرائی در ظرف مناسبي بگذارید و با سس فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه سس کارامل نمکی: خامه، شکر و کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا شکر حل شود. آنگاه سس سویا را بیفزائید و بجوشانید تا سس قدری غلیظ شود.