Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

دسر خربزه

دسر خربزه

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

پودر آگار آگار 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

شكر 50 گرم

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پوره خربزه 600 گرم

 

آب پرتقال  50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

پودر آگار آگار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و مخلوط كنید و 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه پوره خربزه و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مایه فراهم كرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و 30 دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا دسر ببندد.

حال دسر را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با خامه فرم گرفته بیارائید.

یادآوری: می‌‌توانید دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.

برچسب ها: دسرانواع دسردسر خربزهآموزش دسرطرز تهیه دسرمواد اولیه دسرآشپزی با خربزه تعداد بازديد: 1881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است