تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
پودر آگار آگار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و مخلوط كنید و 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آنگاه پوره خربزه و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مایه فراهم كرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و 30 دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا دسر ببندد.
حال دسر را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با خامه فرم گرفته بیارائید.
یادآوری: میتوانید دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.