آشپزباشی - مریم امیری
آرد، نمک و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را در قالب چربکرده تارت به قطر 23 سانتیمتری پهن کنید و رویش را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید تا خمیر هنگام پختن پف نکند!
اکنون تارت را 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و تارت را 15 دقیقة دیگر در فر بپزید.
همینکه نان تارت خنک شد، رویش خامة فرم گرفته بمالید و کرم زعفران را روی خامه برگردانید. اینک اطراف کرم را با خامه بیارایید.
روش تهیه کرم زعفرانی:
شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شده و شیر داغ شود.
آنگاه شکلات را به آن بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس وانیل و زعفران را به مایه بیفزایید و بگذارید اندکی خنک شود.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را درون کرم بریزید و بعد پنیر خامهای، خامه فرم گرفته و هلوی خرد کرده را به کرم افزوده و مخلوط نمائید.
اینک کرم زعفرانی را در قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود.