آشپزباشی - افسانه ظروفی
شکلات را به روش بن ماری آب کنید و شیر را بجوشانید. آن گاه زرده تخم مرغها را همراه با شکر، آرد و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس شیر را کم کم به آن بیفزائید و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
حالا کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون سفیده تخم مرغها را در ظرف مناسبی بریزید و پودر شکر را به آن بیفزائید.
آن گاه سفیدهها را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اینک سفیدههای همزده را به آرامی به کرم خنک شده بیفزائید و بعد خامه و شکلات را به آن افزوده و مخلوط سازید.
سپس دسر شکلاتی را در قالب مخصوص دسر به گنجایش یک لیتر بریزید و دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید.
هنگام مصرف، دسر را از قالب جدا کنید و در صورت دلخواه با اسپری مخملی و شکلات قهوه بیارائید.