Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

دسر شکلاتی

دسر شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

شکلات تلخ  125 گرم

شیر   250میلی‌لیتر(1پیمانه)

شکر   75 گرم

زرده تخم م رغ 2 عدد

آرد  30 گرم

اسانس وانیل  2 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ  2 عدد

پودر شکر   100 گرم

خامه قنادی فرم گرفته  500 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شکلات را به روش بن ماری آب کنید و شیر را بجوشانید. آن گاه زرده تخم مرغ‌ها را همراه با شکر، آرد و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس شیر را کم کم به آن بیفزائید و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

حالا کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون سفیده تخم مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و پودر شکر را به آن بیفزائید.

آن گاه سفیده‌ها را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اینک سفیده‌های همزده را به آرامی به کرم خنک شده بیفزائید و بعد خامه و شکلات را به آن افزوده و مخلوط سازید.

سپس دسر شکلاتی را در قالب‌ مخصوص دسر به گنجایش یک لیتر بریزید و دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید.

هنگام مصرف، دسر را از قالب جدا کنید و در صورت دلخواه با اسپری مخملی و شکلات قهوه بیارائید.

برچسب ها: انواع دسردسر شکلاتیآشپزباشیافسانه ظروفیدسرهای خوشمزهطرز تهیه دسر شکلاتیسمی فردو شکلاتی تعداد بازديد: 1970 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است