تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینیپزی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز چرب كنید.
آنگاه آرد، بیكینگپودر، ادویه و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. حالا این مایه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید.
اكنون تخممرغ و شیر را نیز درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اینك مایه به دست آمده را به طور مساوی، درون دو سینی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه كیكها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنید و یكی از كیكها را دوباره در همان سینی بگذارید. آنگاه مایه میانی را روی كیك بریزید و صاف كنید و كیك بعدی را رویش بگذارید. سپس رویش را با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.
اكنون كیك را برای پذیرائی، به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه محلول ژلاتین را 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا پنیر خامهای، شكر و پوست لیمو را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس خامه و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید اسلایس فراهم كرده را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.