Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

اسلایس زنجفیل و لیمو

اسلایس زنجفیل و لیمو

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 165 گرم

 

بیكینیگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مخلوط زنجفیل و دارچین 1 قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای روشن 55 گرم

 

كره ‌خرد كرده 65 گرم

 

عسل یا گلدن سیروپ 175 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

مواد لازم میانی:

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

شكر 55 گرم

 

پوست لیمو (رنده كرده) 2 قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه یا خامه شیرین شده و همزده 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز چرب كنید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، ادویه و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. حالا این مایه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید.

اكنون تخم‌مرغ و شیر را نیز درون مایه‌ فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اینك مایه به دست آمده را به طور مساوی، درون دو سینی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه كیك‌ها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنید و یكی از كیك‌ها را دوباره در همان سینی بگذارید. آن‌گاه مایه میانی را روی كیك بریزید و صاف كنید و كیك بعدی را رویش بگذارید. سپس رویش را با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

اكنون كیك را برای پذیرائی، به اندازه‌ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه محلول ژلاتین را 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا پنیر خامه‌ای، شكر و پوست لیمو را در كاسه ‌مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس خامه و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

یادآوری: می‌توانید اسلایس فراهم كرده را با گل‌های دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: شیرینی زنجفیلیاسلایس زنجفیل و لیمواسلایس لیمو و زنجفیلشیرینی برشی زنجفیلیشیرینی لیمویی تعداد بازديد: 2071 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است