Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:29

كلافوتی هلو

كلافوتی هلو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كمپوت هلو 825 گرم

 

آرد 80 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك چهارم قاشق چایخوری سرخالی

 

شكر 50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

6 قالب نسوز را به گنجایش 250 میلی‌لیتر، چرب كنید و برش‌های هلو را در آنها بچینید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و كم‌كم تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس شیر و وانیلین را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایه فراهم كرده را به آرامی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه كلافوتی خنك شد، آن را میل كنید.

یادآوری 1: می‌توانید كلافوتی را با خامه و انواع بستنی میل كنید.

یادآوری 2: میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد، مطلوب و دلپذیر است.

 

برچسب ها: هلوشیرینی پزی با هلوكلافوتی هلودسر هلوکلافوتی تعداد بازديد: 2485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است