تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
6 قالب نسوز را به گنجایش 250 میلیلیتر، چرب كنید و برشهای هلو را در آنها بچینید. آنگاه آرد، بیكینگپودر و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و كمكم تخممرغها را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس شیر و وانیلین را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایه فراهم كرده را به آرامی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه كلافوتی خنك شد، آن را میل كنید.
یادآوری 1: میتوانید كلافوتی را با خامه و انواع بستنی میل كنید.
یادآوری 2: میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد، مطلوب و دلپذیر است.