آشپزباشی
پودر كاكائو و پودر ژلاتین را با هم مخلوط كنید. شیر را بیفزائید و خوب هم بزنید. آنگاه مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین و پودر كاكائو خوب حل شوند. سپس شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. زردههای تخممرغ را با نمك مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود.
بعد آن را به شیر در حال جوشیدن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا زردههای تخممرغ بپزد و مایه، غلیظ شود. حالا مایه را از روی حرارت بردارید و روی آن را به مدت 15 دقیقه بپوشانید. اینك سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد مایه را به آرامی به سفیدههای تخممرغ بیفزائید.
اكنون كرم را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً ببندد. اینك كرم را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی برگردانید و با سس شكلات یا سس هلو تزئین نمائید.