آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
پنیر، كرم پاتیسیر و ماست را در كاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه رویش را بپوشانید و در یخچال نگه دارید. پوست موزها را بگیرید و خرد كنید و رویشان آبلیمو بپاشید تا سیاه نشود.
اكنون نیمی از كرم پنیری را بین 6-8 لیوان مناسب پذیرائی بریزید و نیمی از موز را رویشان بگذارید.
حالا باقیمانده كرم را روی موز بریزید و دسر را با باقیمانده موز و گردو بپوشانید و رویش میپل سیروپ بریزید. اینك آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود و بعد میل كنید.
یادآوری1: برای تهیه كرم پاتیسیر به صفحه تارتلت لیمو و شكلات مراجعه نمائید.
یادآوری2: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل یا سس كارامل استفاده كنید.