طرز تهیه
یک کاسه برداشته و مقداری آب سرد در آن میریزیم. سپس پودر ژلاتین را در آن ریخته و حل میکنیم. برای اینکه پودر ژلاتین به خوبی در آب حل شود از روش بنماری استفاده میکنیم. در این روش یک کتری آب جوش را روی حرارت قرار داده و کاسه را روی آن قرار میدهیم. پس از گذشت چند دقیقه پودر ژلاتین با حرارت بخار، کاملا در آب حل میشود.
در این مرحله یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و شیر، شکر، پودر کرم کارامل و پودر نسکافه را درون آن میریزیم. سپس شروع به همزدن میکنیم تا مواد درون شیر حل شوند. نیازی به جوشیدن شیر نیست و همینکه شیر به اندازهای داغ شود که مواد شکری در آن حل شوند کافی است.
پس از حل شدن کامل مواد، در حالی که محلول ما هنوز داغ است آن را درون غذاساز یا مخلوطکن میریزیم و خامه و بیسکوییت پتیبور را به آن اضافه میکنیم. سپس مواد را با هم ترکیب میکنیم. پس از ترکیب شدن مواد با هم، ژلاتین آبشده را نیز به آنها اضافه کرده و مجدد مواد را با هم مخلوط میکنیم تا به بافتی مشابه تصویر زیر برسد.
برای این دسر میتوانیم از قالبهای سیلیکونی استفاده کنیم. قالب مورد نظر را شسته، درون فریزر قرار داده و سپس با یک قلممو آن را چرب میکنیم.
حالا وقت آن رسیده که مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنیم. به یک قسمت از آنها پودر کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا کاکائو کاملا با مواد یکدست شود.
یکی از قسمتها را درون قالب ریخته و سپس درون یخچال قرار میدهیم تا نیمبند شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده و بقیه مواد را به آن اضافه میکنیم و برای سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
پس از اینکه دسر کاملا بست، به راحتی میتوان آن را از قالب خارج و سپس آن را تزیین کرد. برای تزیین میتوانید از مواد دلخواه مثل چیپس شکلات یا کارامل استفاده کنید.