آشپزباشی - آرزو گنجی
در ظرف مناسبی آرد و پودر شکر را مخلوط کنید و در مرکز آن حفرهای بسازید.
آنگاه تخممرغها، کره و شیر را درون آرد بریزید و با مفتول دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
اینک روی مایه فراهم کرده را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس تابه مخصوص کرپ را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و آن را روی اجاق قرار دهید.
حالا هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن از مایة کرپ پوشیده شود.
همینکه یک طرف کرپ طلایی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلایی رنگ شود. اکنون کرپها را با مایه میانی پر کنید و با خامه بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کارامل شود.
آنگاه آب پرتقال را بیفزائید و سیروپ را بجوشانید تا اندکی غلیظ شود.