Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

پودینگ تخم شربتی و سیب

پودینگ تخم شربتی و سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 نفر

سیب   5 عدد متوسط

شکر   3 قاشق سوپخوری

آب    125میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیۀ پودینگ تخم شربتی

تخم شربتی   1 قاشق سوپخوری

آب جوش   80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

آرد برنج    50 گرم

شکر   80 گرم

شیر    1لیتر(4 پیمانه)

مواد لازم برای آراستن پودینگ

گردوی خرد کرده   100 گرم

قیسی خرد کرده   100 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

پوست سیب ها را بگیرید و دانه هایش را با هسته گیر سیب درآورید و خالی کنید.

سیب ها را در قابلمۀ مناسبی قرار دهید و شکر و آب را رویشان بریزید.

آن گاه سیب ها را روی حرارت متوسط به مدت تقریبی  4 دقیقه بپزید تا سیب ها اندکی نرم شوند.

سپس هر یک از سیب ها را در ظرف مناسب دسر بگذارید و پودینگ تخم شربتی را در اطرافش بریزید.

حالا دسر را با گردو و قیسی بیارائید.

روش تهیۀ پودینگ تخم شربتی

تخم شربتی را در آب جوش بریزید و کنار بگذارید تا اندکی غلیظ شود و دانه ها درشت شوند.

آن گاه آرد برنج، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

سپس تخم شربتی را به آن بیفزائید و پودینگ را از روی حرارت بردارید و به مصرف برسانید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیدسر خوشمزهانواع دسرهای خوشمزهپودینگ تخم شربتی و سیبپودینگ تخم شربتیروش تهیه پودینگانواع دسر با تخم شربتیمواد لازم برای تهیه پودینگ تخم شربتی و سیب تعداد بازديد: 1238 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است