آشپزباشی - آرزو گنجی
پوست سیب ها را بگیرید و دانه هایش را با هسته گیر سیب درآورید و خالی کنید.
سیب ها را در قابلمۀ مناسبی قرار دهید و شکر و آب را رویشان بریزید.
آن گاه سیب ها را روی حرارت متوسط به مدت تقریبی 4 دقیقه بپزید تا سیب ها اندکی نرم شوند.
سپس هر یک از سیب ها را در ظرف مناسب دسر بگذارید و پودینگ تخم شربتی را در اطرافش بریزید.
حالا دسر را با گردو و قیسی بیارائید.
روش تهیۀ پودینگ تخم شربتی
تخم شربتی را در آب جوش بریزید و کنار بگذارید تا اندکی غلیظ شود و دانه ها درشت شوند.
آن گاه آرد برنج، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
سپس تخم شربتی را به آن بیفزائید و پودینگ را از روی حرارت بردارید و به مصرف برسانید.