Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

پودینگ لیمو

پودینگ لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى 4 نفر

تخم‌مرغ 4 عدد

شکر 80 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 50 میلی‌لیتر

نشاسته ذرت 8 گرم

کره آبکرده 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، پوست لیمو، آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

آن‌گاه کره و وانیلین را بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و مانند فرنی غلیظ شود.

حالا پودینگ لیمو را در ظرف‌های مناسبی پذیرائی بریزید و در صورت دلخواه، رویش را با خامه فرم گرفته بیارائید.

برچسب ها: انواع دسرپودینگآشپزباشیآرزو گنجیدسرهای خوشمزهدسرهای مدرنپودینگ لیمو تعداد بازديد: 1320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است