آشپزباشی
ابتدا ظرف مناسبی را چرب كنید، رشتهها را در كف ظرف قرار دهید و قدری كرهی آبكرده روی آن بمالید.
مواد میانی (شكر، گردوی چرخكرده، هل و زنجفیل) را با هم مخلوط كنید و روی رشتهها بریزید.
مجدداً روی آن رشته قرار دهید و كره بمالید. دوباره از مواد میانی استفاده كنید تا به این ترتیب، ظرف پر شود.
كرهی آبكرده را قاشققاشق روی مواد بریزید و در فر با دمای 160-170 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) بپزید تا طلائیرنگ شود.
سپس از فر خارج كنید. شربت غلیظ گرم را قاشققاشق روی آن بریزید. قدری صبر كنید تا شربت به خورد رشته برود.
اینك به اندازههای دلخواه برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: این دسر مخصوص ماه مبارك رمضان است.