طرز تهیه پودینگ انبه
زردههای تخم مرغ را در كاسهی كوچكی بریزید و با مفتول دستی بزنید تا صاف و یكدست شود. دارچین و شیر را نیز در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس از روی اجاق بردارید و ساقهی دارچین را خارج كنید. آنگاه شكر را به شیر اضافه نمائید و دوباره ظرف را روی اجاق برگردانید تا شكر، كاملاً در شیر حل شود. حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و مقداری از مخلوط شیر و شكر را به زردههای تخممرغ بیفزائید. آنگاه مخلوط زردهی تخممرغ را به باقیماندهی شیر اضافه كنید و ظرف را روی اجاق قرار دهید و مرتب مایهی درون آن را هم بزنید تا مخلوط غلیظی به دست آید. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید؛ انبه و بادام را بیفزائید و پودینگ را بین شش ظرف مناسب برای پذیرائی تقسیم نمائید. اینك پودینگ را به مدت تقریبی پنج ساعت، یا تا زمانی كه كاملاً ببندد، در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف روی آن را با مواد رویه تزئین كنید.
روش تهیهی مواد رویه:
بادام، شكر و دارچین را، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.