Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:15

پودینگ انبه | طرز تهیه پودینگ انبه

پودینگ انبه | طرز تهیه پودینگ انبه

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

زرده‌‌ی تخم مرغ 4 عدد

ساقهی دارچین یك عدد

شیر  یك و نیم لیتر

شكر 500 گرم

انبهی پوره كرده 3 عدد بزرگ

بادام آسیابكرده 75 گرم

مواد لازم رویه:

بادام خردكرده  60 گرم

شكر دو قاشق سوپخوری

دارچین آسیاب‌كرده  یك قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پودینگ انبه

زردههای تخم مرغ را در كاسهی كوچكی بریزید و با مفتول دستی بزنید تا صاف و یكدست شود. دارچین و شیر را نیز در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس از روی اجاق بردارید و ساقهی دارچین را خارج كنید. آنگاه شكر را به شیر اضافه نمائید و دوباره ظرف را روی اجاق برگردانید تا شكر، كاملاً در شیر حل شود. حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و مقداری از مخلوط شیر و شكر را به زردههای تخممرغ بیفزائید. آنگاه مخلوط زرده‌‌ی تخممرغ را به باقیماندهی شیر اضافه كنید و ظرف را روی اجاق قرار دهید و مرتب مایهی درون آن را هم بزنید تا مخلوط غلیظی به دست آید. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید؛ انبه و بادام را بیفزائید و پودینگ را بین شش ظرف مناسب برای پذیرائی تقسیم نمائید. اینك پودینگ را به مدت تقریبی پنج ساعت، یا تا زمانی كه كاملاً ببندد، در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف روی آن را با مواد رویه تزئین كنید.

روش تهیه‌ی مواد رویه:

بادام، شكر و دارچین را، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

برچسب ها: پودینگ انبهطرز تهیه پودینگ انبهآموزش پودینگ انبهمواد لازم پودینگ انبه تعداد بازديد: 1845 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است