آشپزباشی
در ظرف مناسبی، پنیر و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه پوست پرتقال را بیفزائید. در كاسهی كوچكی، پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و ژلاتین را به روش بن ماری حل كنید. پس از آن كه كمی خنك شد، آن را به مخلوط پنیر اضافه نمائید.
سپس خامه و شكلات را نیز بیفزائید و در آخر، میوههای خشك خرد كرده را اضافه كنید. حالا مایه را در قالبی به گنجایش نیم لیتر بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر ببندد.
اكنون دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و با شكلات و میوههای خشك آن را تزئین نمائید.
* میوههای خشك، شامل زردآلو، برگهی هلو، كشمش، انجیر و آلوست.