Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:48

ژله خاكشیر

ژله خاكشیر

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر 350 گرم

 

پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری

 

خاكشیر 40 گرم

 

گلاب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو تازه 40 میلی‌لیتر (حدود 3 قاشق سوپخوری)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری

 

750 میلی‌لیتر از آب را همراه با شكر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی باقیمانده آب بریزید و به روش بن‌ماری حل كنید. سپس محلول ژلاتین را به شربت بیفزائید و بگذارید خنك شود.

حالا خاكشیر را بشوئید و همراه با گلاب و آبلیمو به مایه فراهم كرده بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. در این میان گاهی آن را هم بزنید تا  خاكشیر ته‌نشین نشود.

اكنون ژله خاكشیر را در قالبی به گنجایش 1 لیتر بریزید و دست‌كم 4 ساعت در یخچال نگه دارید، تا كاملا ببندد. اینك ژله خاكشیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با برش‌هائی از لیمو بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: انواع ژلهژلهژله خاكشیرآموزش ژلهطرز تهیه ژلهمواد اولیه پله تعداد بازديد: 2000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است