تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری
750 میلیلیتر از آب را همراه با شكر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه پودر ژلاتین را روی باقیمانده آب بریزید و به روش بنماری حل كنید. سپس محلول ژلاتین را به شربت بیفزائید و بگذارید خنك شود.
حالا خاكشیر را بشوئید و همراه با گلاب و آبلیمو به مایه فراهم كرده بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. در این میان گاهی آن را هم بزنید تا خاكشیر تهنشین نشود.
اكنون ژله خاكشیر را در قالبی به گنجایش 1 لیتر بریزید و دستكم 4 ساعت در یخچال نگه دارید، تا كاملا ببندد. اینك ژله خاكشیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با برشهائی از لیمو بیارائید و میل كنید.