ابوالقاسم زارعیان
خرما را چرخ كنید و كنار بگذارید. آن گاه آرد را در تابه سرخ كنید و روغن را به آن بیفزائید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید، دارچین و هِل را به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید. حالا شیره انجیر و خرما را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید و خوب مخلوط كنید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از حلوا بردارید و در كنجد بغلتانید و با كف دست، كمی آن را پهن كنید. حلوا را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.
یادآوری 1: برای تهیه حلوای نارگیلی، حلوا را به جای كنجد، در نارگیل بغلتانید.
یادآوری 2: برای تهیه این حلوا، از خرمای زرد استفاده كنید.
یادآوری 3: چنانچه شیره انجیر در دسترس نبود، از انجیر خشك چرخكرده استفاده نمائید.