تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبهای تارتلت را چرب نمائید. كره را با پودر شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را درون مایه بریزید و چنانچه خمیر خشك بود، آب سرد را به آن اضافه كنید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیمسانتیمتر باز كنید و در قالبها پهن كنید. اكنون آنها را در سینی بچینید و ده دقیقه در فر بگذارید تا خمیر نیمپز شود.
سپس قالبها را از فر خارج كنید و مواد میانی را روی خمیر در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر، عسل، پودر شكر و دارچین را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.