آشپزباشی - مریم امیری
گیلاس ها را همراه با شکر و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود.
آنگاه پنیر خامهای را همراه با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شکلات سفید را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه پنیری بیفزائید و هم بزنید.
اکنون خامه فرم گرفته را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه مایه فراهم کرده را سه قسمت کنید و یک قسمت را با پودر کاکائو و قسمت دیگر را با پوره گیلاس مخلوط سازید.
اینک هر سه قسمت را به ترتیب در 12 قالب به گنجایش 90 میلیلیتر بریزید و روی کرم را با شکلات چیپسی بپوشانید. آنگاه دسر را یک شب در فریزر نگه دارید و بعد آنها را برای پذیرائی، از قالب جدا کنید و با شکلات و گیلاس بیارائید