روشتهیه
ابتدا آرد را با شكر و پودركاكائو مخلوط کرده و با قاشق خوب هم بزنيد تا با زبري شكر نرم شوند. بعد شير را اضافه کرده و روي حرارت ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود، سپس تخممرغ را با چنگال بزنيد و به مواد اضافه كنيد. مدام به همزدن ادامه دهيد تا دسر سفت شود. سپس آن را از روي حرارت برداشته، وانيل و شكلات را اضافه كنيد تا با حرارت مايه آب شود. بعد از خنك شدن خامه را به آن اضافه كنيد. کف ظرفهاي مورد نظر بيسكوئيت يا كيك قرار داده و از مايه دسر روي آن بريزيد و با خامه فرم گرفته، ميوه و شوكورول تزيين كنيد.