آشپزباشی - شبنم مدیردهقان
نصف پیمانه از شیر و یک قاشق سوپخوری از پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و بگذارید به حالت اسفنجی درآید.
آنگاه نصف پیمانه از شیر، پودر نسکافه و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
سپس ژلاتین اسفنجی شده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
همینکه مایه خنک شد، ۲ قاشق سوپخوری از خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید.
حالا این مخلوط را صاف کنید و در قالب مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
اکنون نصف پیمانه دیگر از شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا اندکی گرم شود.
در این میان یک قاشق سوپخوری دیگر از پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه از شیر بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، آن را به مخلوط شیرعسلی بیفزائید و بگذارید ژلاتین حل شود.
اینک آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، 2 قاشق از خامه صبحانه را به آن بیفزائید.
سپس این مخلوط را نیز صاف کنید و روی لایه نسکافهای در قالب بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا دسر نیم بند شد.
آنگاه نصف پیمانه شیر، شکلات صبحانه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید.
حالا یک قاشق سوپخوری باقیمانده پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، آن را به مخلوط شیر و شکلات بیفزائید و بگذارید ژلاتین حل شود.
اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، 2 قاشق سوپخوری باقیمانده خامه را به آن افزوده و هم بزنید و مخلوط حاصل را صاف کنید و در قالب روی لایههای قبلی بریزید.
آنگاه قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
هنگام پذیرائی دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.