آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد برنج را به همراه آب سرد و شکر مخلوط کنید. آنگاه در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا گلاب، خلال بادام خیس کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید و صبر کنید تا غلظت شلهزرد به حد مناسب برسد.
اکنون شله زرد را در ظرف مناسبی بکشید و با خلال پسته و دارچین بیارائید.
یادآوری 1: دقت کنید شله زرد را باید از ابتدا مرتب هم بزنید (با قاشق چوبی) تا ته نگیرد.
یادآوری 2: در صورتی که شلهزرد سفت شد و خواستید غلظت آن را کم کنید، قدری گلاب به آن بیفزائید.