Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

شله‌زرد با آرد برنج

شله‌زرد با آرد برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد برنج یک پیمانه

آب سرد 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شکر 500 گرم  (2 پیمانه)

گلاب  2 پیمانه 500 میلی‌لیتر

خلال بادام  50 گرم

کره  100 گرم

زعفران  به میزان لازم

هل 1 قاشق چایخوری

خلال پسته  برای تزئین به میزان دلخواه

دارچین برای تزئین  به میزان دلخواه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آرد برنج را به همراه آب سرد و شکر مخلوط کنید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا گلاب، خلال بادام خیس کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید و صبر کنید تا غلظت شله‌زرد به حد مناسب برسد.

اکنون شله زرد را در ظرف مناسبی بکشید و با خلال پسته و دارچین بیارائید.

یادآوری 1: دقت کنید شله زرد را باید از ابتدا مرتب هم بزنید (با قاشق چوبی) تا ته نگیرد.

یادآوری 2: در صورتی که شله‌زرد سفت شد و خواستید غلظت آن را کم کنید، قدری گلاب به آن بیفزائید.

برچسب ها: شله زردآشپزباشیاعظم گلزارمنششله زرد با آرد برنج تعداد بازديد: 15179 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟