Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

كمپوت چغندر

كمپوت چغندر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

چغندر 500 گرم

 

آب 3 پیمانه

 

آب لبو 1 پیمانه

 

آب چغندر 1 پیمانه

 

شكر 250 گرم

 

چوب دارچین 1 قطعه‌ 3 سانتیمتری

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

چغندرها را پوست بگیرید و خردكنید. بعد داخل قابلمه‌ای آب و چغندر را بریزید و بجوشانید تا بپزد و آب آن به یك لیوان كاهش یابد. حالا آن را صاف‌كنید و آب لبو را نگه‌دارید.

مقداری چغندر داخل چرخ‌گوشت بریزید، آب آن را بگیرید و به لبو بیفزائید. اكنون آب لبو، شكر و چوب دارچین را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

 آن‌گاه لبو را اضافه كنید و 10 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید. پس از سرد شدن، چوب دارچین را بیرون بیاورید و آن را میل نمائید.

یادآوری 1: می‌توانید به جای چوب دارچین، از یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین استفاده‌كنید.

یادآوری 2: به چغندر پخته، لبو گفته می‌شود.

 

برچسب ها: كمپوتطرز تهیه كمپوتانواع كمپوتپوراندخت نمیرانیانآموزش كمپوتمواد اولیه كمپوتدستور كمپوتكمپوت چغندر تعداد بازديد: 3731 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است