آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان
چغندرها را پوست بگیرید و خردكنید. بعد داخل قابلمهای آب و چغندر را بریزید و بجوشانید تا بپزد و آب آن به یك لیوان كاهش یابد. حالا آن را صافكنید و آب لبو را نگهدارید.
مقداری چغندر داخل چرخگوشت بریزید، آب آن را بگیرید و به لبو بیفزائید. اكنون آب لبو، شكر و چوب دارچین را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
آنگاه لبو را اضافه كنید و 10 دقیقهی دیگر بجوشانید. پس از سرد شدن، چوب دارچین را بیرون بیاورید و آن را میل نمائید.
یادآوری 1: میتوانید به جای چوب دارچین، از یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین استفادهكنید.
یادآوری 2: به چغندر پخته، لبو گفته میشود.