ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!).
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربعهائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید.
اکنون ژله را در آبجوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعبهای کوچک ببرید.
اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربعهای 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
آنگاه روی کیکها را با شربت مرطوب کنید و تکههای شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید.
سپس داخل این جعبههای شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژلههای مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبههای شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.