تحریریه ماهنامه آشپزباشی – آرزو گنجی
پنیر خامهای را همراه با خرما در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیر، شكر، عرق بهارنارنج و آبلیمو را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. اكنون همهی مواد را با هم مخلوط كنید و مایه فراهم كرده را در قالبهای چربكرده دسر به گنجایش 150 میلیلیتر بریزید و دستكم 3ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و برای پذیرائی با خرما و عسل بیارائید.