Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 10:26

دسر پنیر و خرما

دسر پنیر و خرما

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

خرما هسته گرفته و پوره كرده 100 گرم

 

شیر گرم 90 میلی‌لیتر (حدود یك‌سوم پیمانه)

 

شكر 100 گرم

 

عرق بهار نارنج 3 قاشق چایخوری

 

آبلیمو یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

 

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

 

خرما برای تزئین به میزان لازم

 

عسل برای تزئین 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – آرزو گنجی

 

پنیر خامه‌ای را همراه با خرما در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیر، شكر، عرق بهارنارنج و آبلیمو را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. اكنون همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و مایه فراهم كرده را در قالب‌های چربكرده‌ دسر به گنجایش 150 میلی‌لیتر بریزید و دست‌كم 3ساعت در یخچال نگه دارید.

اینك دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و برای پذیرائی با خرما و عسل بیارائید.

برچسب ها: انواع دسردسر خرماآموزش دسرمواد اولیه دسردسر پنیرطرز تهیه دسر پنیرطرز تهیه دسر خرما تعداد بازديد: 2174 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است