آشپزباشی – آرزوگنجی
آدر برنج، آرد ذرت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آنگاه شربت فراهمكرده – ولرم - را كمكم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.
حالا حلوا را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را صاف كنید و با نارگیل و پسته بیارائید.
روش تهیه شربت: شكر، گلاب، آب و زعفران را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود و یك دقیقه بجوشد. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: این حلوا اصالتاً در قسمت كف و دیوارههای كاسه پخش میشود كه در شیراز از كاسههای كوچك یك نفره استفاده میشود.