آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
چای کیسهای را در آبجوش قرار دهید و عسل را به آن بیفزائید و بگذارید چای دم بکشد.
آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شكر و وانيل 5 دقيقه با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبك شود ( بهتر است اين كار را به روش بن ماری انجام دهيد).
سپس پنير خامهای و خامه فرم گرفته را نيز اندکی با همزن برقي بزنيد تا صاف و یکنواخت شود. حالا زعفران، گلاب و هل را به این مخلوط بيفزاييد و بعد زرده تخممرغها را افزوده و مخلوط سازید .
اکنون ليدی فينگرها را در مخلوط چای و عسل بزنید و مراقب باشید که خیلی خیس و نرم نشوند!
آنگاه قدری از لیدیفینگرها را در لیوانهای مناسب دسر قرار دهید و رویشان اندکی از کرم فراهم کرده بریزید و دوباره روی کرم لیدی فینگر بچینید و به همین ترتیب لیوانها را از لیدیفینگر و کرم پر کنید.
سپس روی لیوانها را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید تا دسر آماده مصرف شود.
اکنون دسر را با خامه، خلال پسته، زعفران نسائیده و گل سرخ بیارائید.