ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
خامه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. آنگاه شكلات سفيد را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد و از روي حرارت برداريد.
سپس پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و آن را به روش بنماری حل كنيد (روي حرارت بخار آب جوش). حالا محلول ژلاتين را به مخلوط خامه و شكلات افزوده و مخلوط نمائيد.
اكنون خامه و كرمفيل شير را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را به مایه فراهم كرده بيفزائيد و مخلوط سازيد.
اينك اين مايه را در قالبهای سليكونی كوچك با گنجايش 150 ميليليتر بريزيد و يك شب در فريزر نگه داريد.
حالا دسر را از قالب درآوريد و در صورت دلخواه، رويش را با اسپری مخصوص، مخملي كنيد و با بريلو بيارائيد.