روشتهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد. در 9 عدد از قالبهاي مافين را كپسول (كاغذ مخصوص كيك يزدي) قرار دهيد. كره، وانيل، شكر، تخممرغ، آرد، بيكينگپودر الك شده و شير را در ظرف مناسب قرار داده، با دور كند همزن بزنيد در حدي كه فقط مواد با هم مخلوط شوند. سپس دور همزن را زياد كنيد. حدوداً 4 دقيقه بزنيد تا جاييكه رنگ مواد روشن شود و مايه صاف و يكدستي داشته باشيد. سپس مايه را بين كپسولها تقسيم كرده، روي آنها را صاف كنيد. به مدت 25 دقيقه در فر بگذاريد. سپس كيكها را روي بنجرة سيمي خنك كنيد. در يك ظرف مناسب پنيرخامهاي و پودر قند را با همزن مخلوط كنيد و سپس خامه فرمگرفته را با كمك ليسك با آن مخلوط كرده، كنار بگذاريد. در يك پياله كوچك پودر نسكافه را با آب جوش مخلوط كرده، كنار بگذاريد.
كيكهاي خنكشده را جدا كرده، هر كيك را از ارتفاع به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد. سپس هر دو طرف برشها را با كمك قلممو با نسكافه حلشده مرطوب و سپس برشها را به كمك مخلوط پنيرخامهاي به هم بچسبانيد. روية كيك را نيز با مخلوط پنيرخامهاي بپوشانيد و با شكلات سياه رنده شده تزيين كنيد. سپس كيكهاي آماده را 3 ساعت در يخچال قرار دهيد و سرو نماييد.