آشپزباشی
آرد گندم را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید. اینك هر دو را با هم تركیب كنید. بعد روغن را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود.
سپس هل و بادام را اضافه كنید. اكنون آب و شكر را روی حرارت قراردهید تا شكر در آب حل شود. اینك زعفران دمكرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه لازم غلیظ شود. حالا بتدریج شربت را به تركیب بالا بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون قالب مستطیل شكل به اندازه 30×30 سانتیمتر را با سلفون كاملاً بپوشانید.
سپس حلوا را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف كنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن، به شكل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید.