آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تخممرغ، شیر، آرد، وانیل، شکر و روغن را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بالونی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه مایه را از صافی عبور دهید. حالا تابه مناسبی به قطر 18 سانتیمتر را قدری چرب کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود.
سپس هربار یک ملاقه کوچک از مواد را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را در تمام سطح تابه پخش کنید، دو طرف کرپها را برشته کنید و کنار بگذارید.
اکنون روی هر کرپ به دلخواه یک قاشق سوپخوری از موادی شامل مارمالاد، کره بادامزمینی یا شکلات نوتلا قرار دهید و به شکل بقچه یا رول بپیچید.
حالا قسمتی از کرپها را با شکلات آبکرده آغشته کنید و در ظرف مناسبی بچینید.