آشپزباشی - مریم امیری
خمیر فیلو را كاملاً نازك كنید و به صورت مربعهای 9×9 سانتیمتر برش بزنید. سپس هر 2 عدد از مربعها را روی هم بچینید و داخل قالب مافین چربكرده بگذارید و در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لبههای خمیر طلائی رنگ شود.
بعد از پختن و سرد شدن، داخل فنجانها را با كرم وانیل پر سازید و از میوههای فصل برای تزئین آن استفاده كنید. برای تهیه كرم وانیل، نشاسته ذرت و شكر را با هم مخلوط سازید و شیر سرد را كمكم به آن بیفزائید و هم بزنید.
حالا مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید، وانیل را بیفزائید و پس از سرد شدن، كرم را استفاده كنید.