تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
پودر ژلاتین را روی آب هلو (60میلی لیتر) بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه شكر، آبلیمو و زرده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
سپس كاسه را از روی حرارت بردارید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه خنك شود. حالا ژلاتین حلكرده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون خامه شیرین شده را قدری با همزن برقی بزنید تا سبك شود و فرم بگیرد.
حالا خامه راهمراه با هلوی خرد كرده به مایه تخممرغی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید و آن را در قالب دسر به گنجایش تقریبی نیم لیتر و به قطر 15 سانتیمتر بریزید.
آنگاه نان رولت را به اندازه قطر قالب ببرید و با آب هلو مرطوب كنید و روی كرم بگذارید. سپس كرم را یك شب یا دست كم 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آن را روی دیس زیبا و مناسبی برگردانید.
اینك روی كرم را با میوه و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری: برای تهیه نان رولت یك عدد زرده تخممرغ را همراه با یك قاشق سوپخوری شكر و یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیده تخممرغ را باهمزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس زرده و سفیده تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری آرد به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید. حالا مایه فراهم كرده را در سینی 20 × 30 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.
اكنون روی رولت را با سینی بپوشانید تا خشك نشود و پس از خنك شدن مصرف كنید.