آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان
ابتدا 4 پیمانه از آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد زاج را اضافهكنید. حالا انجیرها را دانهدانه داخل آب قرار دهید؛ بهطوری كه روی هم قرار نگیرند و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
اكنون انجیرها را دانهدانه بیرون آورید، داخل آبكش بگذارید و بلافاصله آب سرد رویشان بریزید و در ظرفی پر از آب سرد، به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
اینك باقیمانده شكر و آب را به مدت 20 دقیقه روی اجاق بگذارید. بعد آبلیمو را اضافهكنید. اكنون انجیرها را دانهدانه داخل شربت بیندازید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.
پس از سردشدن، درون شیشه بریزید، درش را محكم ببندید و بهصورت وارونه، در یخچال نگهداری نمائید.