تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
6 قاشق سوپخوری از انبه را كنار بگذارید و باقیمانده آن را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً پوره شود. آنگاه نیمی از آن را كنار بگذارید و باقیماندهاش را با شیر نارگیل، شكر، پوست لیمو و آبلیمو مخلوط كنید.
حال پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مخلوط فراهم كرده بیفزائید. سپس خامه و پودر نارگیل را هم اضافه كنید.
اكنون 6 لیوان مناسب و زیبا بردارید و قدری پوره انبه داخلشان بریزید. سپس اندكی از موس فراهم كرده رویشان بریزید و دوباره با پوره انبه بپوشانید.
به همین ترتیب لیوانها را از موس و پوره انبه پر كنید و لیوانها را 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا موس كاملاً ببندد. اینك موس را برای پذیرائی با خامه فرم گرفته، نارگیل تازه و انبه خرد كرده بیارائید.