آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
٤ پيمانه از شير را همراه با شکر، نشاسته گل و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و روي حرارت ملايم پیوسته هم بزنيد تا بپزد و مانند فرنی غلیظ شود.
آنگاه وانيل، كره و شكلات را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا پودر ژلاتین را همراه با یک پیمانه باقیمانده از شیر مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید.
اکنون محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.
اینک دسر را در قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و دست کم 6-8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.