Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

دسر سوپانگل

دسر سوپانگل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٦ نفر

شير  یک لیتر و 250 میلی‌لیتر (٥ پيمانه)

شكر   ٢٠٠ گرم

نشاسته گل   ٨٠ گرم

پودر كاكائو ٥٥ گرم

وانيل شكری ١ قاشق چايخوري

كره   ١٥ گرم

شكلات تلخ  ١٠٠ گرم

پودر ژلاتين  ٢ قاشق سوپخوري

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

 ٤ پيمانه از شير را همراه با شکر، نشاسته گل و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و  روي حرارت ملايم پیوسته هم بزنيد تا بپزد و مانند فرنی غلیظ شود.

آن‌گاه وانيل، كره و شكلات را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا پودر ژلاتین را همراه با یک پیمانه باقیمانده از شیر مخلوط کنید و به روش بن‌ماری حل کنید.

اکنون محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.

اینک دسر را در قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و دست کم 6-8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: دسردسر شکلاتیشور و شیرینزندگی آنلایندسر سوپانگلشکلات تلخ تعداد بازديد: 964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟