Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:29

دسر هلو

دسر هلو

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

هلوی سفت و رسیده....................4 عدد

آب‌لیموترش.......................2 قاشق غذاخوری

آب هلو....................یک‌سوم پیمانه

کره....................25 گرم(2 قاشق غذاخوری)

زرده‌ی تخم‌مرغ......................یک عدد

وانیل........................یک‌چهارم قاشق مرباخوری

شکر...................3 قاشق غذاخوری

کشمش ریز.......................یک قاشق غذاخوری

خلال بادام........    یک قاشق غذاخوری

بیسکویت کم شیرین...................50 گرم، خرد شده

روش‌تهیه

هلوها را پوست كنده و از وسط برش دهید. هسته‌های آن را خارج کرده و روی آن کمی شکر بپاشید. سپس آب‌لیموترش و آب‌هلو را در ظرفی ريخته و کره را به آن‌ها اضافه کنید و ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود. سپس زرده تخم‌مرغ، وانیل و شکر را با چنگال هم بزنید و به همراه کشمش،‌ خلال بادام و بیسکویت خرد شده به مايه‌ي فوق اضافه کنید و ظرف را مجدداً به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا حباب بزند. سپس داخل هلوها را کمی خالی کنید و با مایه فوق پر کنید و آن‌ها را درون ظرفی قرار دهید. ظرف را با درپوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید.

نکته:

می‌توانید این دسر را با بستنی وانیلی میل کنید.

این دسر را معمولاً  بعد از غذا برای هضم آن می‌خورند.

برچسب ها: دسرطرز تهیهدسرهلو تعداد بازديد: 384 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است