روشتهیه
هلوها را پوست كنده و از وسط برش دهید. هستههای آن را خارج کرده و روی آن کمی شکر بپاشید. سپس آبلیموترش و آبهلو را در ظرفی ريخته و کره را به آنها اضافه کنید و ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود. سپس زرده تخممرغ، وانیل و شکر را با چنگال هم بزنید و به همراه کشمش، خلال بادام و بیسکویت خرد شده به مايهي فوق اضافه کنید و ظرف را مجدداً به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا حباب بزند. سپس داخل هلوها را کمی خالی کنید و با مایه فوق پر کنید و آنها را درون ظرفی قرار دهید. ظرف را با درپوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید.
نکته:
میتوانید این دسر را با بستنی وانیلی میل کنید.
این دسر را معمولاً بعد از غذا برای هضم آن میخورند.